عناوین اصلی

سازمان نظام مهندسی کشاورزی  ومنابع طبیعی
سازمان جنگل ها و مراتع و آبخیزداری کشور

ورود کاربران

مراسم تودیع و معارفه سرپرست جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود دانشکده منابع طبیعی  تاریخ درج خبر: 1392/12/11

مراسم تودیع آقای دکتر نمیرانیان و معارفه آقای دکتر مقداد جورغلامی به عنوان سرپرست جنگل آموزشی و پژوهشی خیرود دانشکده منابع طبیعی در جنگل خیرود با حضور جناب آقای دکتر فائزی پور ریاست محترم دانشکده منابع طبیعی، آقای دکتر نعمت الهی معاونت محترم اداری و مالی و آقای دکتر جورغلامی سرپرست محترم جنگل خیرود و با حضور تمامی پرسنل جنگل خیرود برگزار شد. در این مراسم، آقای دکتر فائزی پور از زحمات آقای دکتر نمیرانیان در طول دوره سرپرستی تشکر نمودند. ایشان ضمن معرفی آقای دکتر جورغلامی، ایشان را فردی ساعی و کوشا دانسته و از تمامی پرسنل جنگل درخواست نمودند که کمال همکاری را با ایشان در طول دوره مسئولیت سرپرستی داشته باشند. آقای دکتر نعمت الهی هم ضمن آرزوی موفقیت برای آقای دکتر جورغلامی در سمت سرپرستی جنگل، با تمامی پرسنل جنگل آشنا شده و مواردی را در ارتباط با مسائل اداری و مالی جنگل دانشکده ایراد فرمودند. در ادامه مراسم، آقای دکتر جورغلامی ضمن عرض خیرمقدم به ریاست دانشکده و معاونت محترم اداری و مالی حضور ایشان را در جنگل دانشکده به فال نیک گرفتند و بیان داشتند که مدیریت دانشکده نگاه ویژه‏ای به جنگل و مسائل آموزشی، پژوهشی و اجرایی آن داشته باشند، همانطور که در گذشته هم وجود داشته است. ایشان در سخنان خود به پایین بودن بهره‏وری نیروی کار و کاهش هزینه‏ها اشاره نموده و بیان داشتند که تمامی پرسنل جنگل باید در جهت اهداف و برنامه‏های تدوین شده حرکت نموده و تلاشی مناسب و در خور توجه داشته باشند. ایشان همچنین نگاه خود را توجه به مسئولیت پذیری پرسنل و عدالت محوری مسئولین بیان نمودند. در پایان مراسم، چندین نفر از پرسنل جنگل هم توضیحاتی در ارتباط با شرح وظایف و مشکلات خود بیان داشتند که ریاست محترم دانشکده ضمن بیان نکاتی، بیان داشتند که در چارچوب قوانین و مقررات، پیگیری‏های لازم را انجام خواهند داد.شایان ذکر است جنگل آموزشي و پژوهشي خیرود به مساحت 8000 هكتار در 7 كيلومتري شرق نوشهر قرار دارد. طي موافقتنامه منعقده بين سازمان جنگلها و مراتع و آبخيزداري كشور و دانشكده منابع طبيعي دانشگاه تهران به استناد ماده 37 قانون حفاظت و بهره‌برداري از جنگلها به عنوان: الف: جنگل آموزشي و پژوهشي و تحقيقاتي در كليه رشته‌هاي جنگل. ب: جنگل تعليماتي براي دانشجويان. ج: جنگل الگو جهت ارائه راهكارهاي فني و اجرايي در سطح كشور. از سال 1345 تا 1375 به مدت 30 سال به دانشكده منابع طبيعي واگذار و در سال 1375 نيز به مدت 30 سال قرارداد مذكور تمديد گرديد. در حال حاضر تعداد 28 نفر پرسنل در مركز مشغول به فعاليت مي‌باشند و سرپرست مركز كه از اعضاي هيات علمي گروه جنگلداري مي‌باشد تحت نظر رياست دانشكده منابع طبيعي فعاليت مي‌نمايد.

اطلاعات بیشتر

2014© تمامی حقوق این سایت متعلق به پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران است.
پردیس كشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران - كرج - ایران - صندوق پستی: 4111
لطفا پیشنهادات خود را به آدرس webadmin@can.ut.ac.ir ارسال نمایید.