عناوین اصلی

سازمان نظام مهندسی کشاورزی  ومنابع طبیعی
سازمان جنگل ها و مراتع و آبخیزداری کشور

ورود کاربران

پایان عملیات جنگلکاری در فضاهای خالی و واکاری در عرصه های سنواتی جنگل خیرود  تاریخ درج خبر: 1392/12/12

در این طرح در طول ماه های آذر، دی و بهمن 1392، عملیات کاشت نهال از گونه های مختلف در فضاهای خالی پارسل های 310 و 314 بخش گرازبن و پارسل های 215 و 225 و 226 بخش نمخانه جنگل خیرود به پایان رسید. با توجه به اینکه یکی از اهداف مهم برنامه جنگل‌شناسی در جنگل های بخش نمخانه و گرازبن پیشنهاد روش‌های طبیعی یا نزدیک به طبیعت برای احیاء جنگل‌های مخروبه و خالی از درخت است، در مجموع برای احیاء و توسعه این جنگل‌ها، روش‌های نهالکاری پیشاهنگ (پرستار) برای نقاط خالی از درخت، بذرکاری با بلوط برای تیپ‌های ممرز- بلوط، ایجاد خراش سطحی و کمک به استقرار زادآوری در نقاطی از تیپ‌ها که تاج پوشش آنها بالاتر از 50 درصد بوده و فاقد زادآوری مناسب می‌باشد، انجام شده است.

اطلاعات بیشتر

2014© تمامی حقوق این سایت متعلق به پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران است.
پردیس كشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران - كرج - ایران - صندوق پستی: 4111
لطفا پیشنهادات خود را به آدرس webadmin@can.ut.ac.ir ارسال نمایید.