عناوین اصلی

سازمان نظام مهندسی کشاورزی  ومنابع طبیعی
سازمان جنگل ها و مراتع و آبخیزداری کشور

پوستر هفته منابع طبیعی و آبخیزداری 92 رونمایی شد  تاریخ درج خبر: 1392/12/11

در آستانه فرا رسیدن هفته منابع طبیعی امسال با شعار "منابع طبیعی؛ با مردم، برای مردم" از پوستر آن رونمایی به عمل آمد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی "پیام طبیعت" در آستانه فرا رسیدن هفته منابع طبیعی و آبخیزداری امسال ( 15 لغایت 21 اسفندماه ) از پوستر آن رونمایی شد. امسال هفته منابع طبیعی با عنوان ( منابع طبیعی با مردم برای مردم ) نامگذاری گردیده و روز شمار این هفته بدین شرح است: روز اول : مورخ 92/12/15 جشن درختکاری. روز دوم : مورخ 92/12/16 منابع طبیعی سنت الهی و سیره معصومین (ع). روز سوم : مورخ 92/12/17 منابع طبیعی، بسیج سازندگی، طبیعت گردی، همیاران طبیعت. روز چهارم : مورخ 92/12/18منابع طبیعی، جوامع محلی، سازمان های مردم نهاد و تشکل های مردمی. روز پنجم : مورخ 92/12/19 منابع طبیعی، آموزش و پژوهش و تحقیقات. روز ششم : مورخ 92/12/20 منابع طبیعی، رسانه و ارتقاء فرهنگی. روز هفتم : مورخ 92/12/21 قانون و حفاظت پایدار.

اطلاعات بیشتر

2014© تمامی حقوق این سایت متعلق به پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران است.
پردیس كشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران - كرج - ایران - صندوق پستی: 4111
لطفا پیشنهادات خود را به آدرس webadmin@can.ut.ac.ir ارسال نمایید.